Waarom ZhouZorg?

Elk mens heeft een unieke, sterke persoonlijkheid. Bij de een is die zichtbaarder dan bij de ander, maar dat zegt niets over de kracht en de eigenheid ervan. Samen met jou breng ik die persoonlijkheid naar boven. Ik help je jezelf te leren kennen, op jezelf terug te vallen en vanuit die basis voor jezelf te leven. Want alleen wie voor zichzelf leeft, is in staat om echt verbinding te maken met een ander.

Interactie
Bij ZhouZorg staat de interactie centraal: we doen het samen. Je bent geen patiënt, maar voelt je gezien als de unieke mens die je bent. Ik sta voor je open en verbind me met jou. In volle concentratie geef ik alles om jou te helpen een ommekeer teweeg te brengen. Vanuit oprecht vertrouwen en zonder vooroordelen – maar met humor, op zijn tijd. Zodat jij kunt grijpen wat je nodig hebt om verder te groeien.

Spiegel
Ik laat je altijd zelf ontdekken waar het je uiteindelijk om te doen is. Dat betekent dat ik niet zeg wat je moet doen, maar zorg dat jij leert zien wat voor jou de beste weg is. Door in mijn spiegel te kijken, krijg je jezelf helder in beeld. We gaan door totdat jij weer innerlijke blijheid voelt en in staat bent een stabiel, liefdevol leven te leiden.

 

ZhouZorg:

• vernieuwende therapie, afgestemd op jouw situatie
• speelse inzet van wetenschappelijke theorieën
• problemen bij de kern aanpakken
• persoonlijke band
• ruimte voor humor